Praktisko padomu bibliotēka
Lapas
Sākumlapa
Senās mērvienības
Dari Pats
Lēta virtuves iekārta
Pajautā!
Laiko Feisbukā!
Garāžseil
Prasmīgo džentlmeņu līga
Atbalsti mūs, spied Like!
ŪDEŅAINI KARTUPEĻI
Ūdeņainus kartupeļus pirms lietošanas izber siltas krāsns tuvumā, lai iztvaikotu ūdens — tad tie kļūst miltaini. Ja vāra ar visu mizu, tad ūdeņainiem kartupeļiem katram bumbulim nomizo vienu joslu mizas riņķī apkārt, tad tie izvārās miltaini.
.
Nav komentāru:
Ierakstīt komentāru
Jaunāka ziņa
Vecāka ziņa
Sākumlapa
Abonēt:
Ziņas komentāri (Atom)
Nav komentāru:
Ierakstīt komentāru